Lokacija:
Seminar bo potekal od 25. 6. do 1. 7. 2019 v Dijaškem domu Poljane. Zaključni koncert solistov in komornih skupin bo v ponedeljek, 1.7. ob 18h v Dijaškem domu Poljane na Potočnikovi ulici 3 v Ljubljani.
Več informacij o domu na: http://www.dijaskidom-poljane.si.
Program:
  Program SOLO + KOMORNA GLASBA Ponuja vsakemu udeležencu eno šolsko uro individualnih lekcij na dan ter več ur iz komorne igre. Informacije o urnikih dela, bodo udeleženci dobili ob prihodu.

  • individualno delo s profesorico
  • komorna igra
  • igranje v orkestru udeležencev
  • vaje s klavirjem
  • delavnica “Sproščanje in priprava na nastop”
  • zaključni nastop udeležencev

  Poudarki: tehnične in muzikalne prvine, veselje do nastopanja, sproščeno igranje in nastopanje, učenje skozi zabavo in druženje, zanimiv in pester program, druženje mladih ljubiteljev violončela in flavte, združevanje mladih glasbenikov iz cele Slovenije.
Bivanje in prehrana:
V obdobju 25. 6. - 1. 7. 2019 so na voljo prenočišča v Dijaškem domu Poljane. Cena nastanitve in prehrane zajema prenočišče, polni penzion (3 obroki) ter dnevno varstvo. Za sprostitev in razvedrilo, bodo organizirani skupinski večeri, krajši izleti in druge aktivnosti po individualnih urah ter brezžični internet po celi stavbi. Poleg sob, bodo na voljo tudi vadnice, kjer bodo lahko učenci poljubno vadili. Cena bivanja in prehrane znaša 180 €.
Šolnina:
Cena programa solo + komorna glasba v celoti stane 230 €. Rok prijave je 15.6.2019. Prijave zbiramo do zasedenosti mest in bomo upoštevali vrstni red prijav. Prijava poteka preko spletne prijavnice in je veljavna ob plačilu akontacije 50 €, ki bo nakazana najkasneje do 15.6.2019. Akontacija je del šolnine, razliko udeleženec poravna pred začetkom seminarja. Znesek za bivanje in prehrano se poravna 25. 6. ob prihodu v Ljubljano. V primeru odpovedi s strani organizatorja se akontacija vrne. V primeru odpovedi s strani udeleženca, prijavnine ne vračamo.
Kontaktni podatki:
Mobitel: +386 41 452 973
E-mail: